Bejelentés


 

Ezerjófű Egészségbolt

a budafoki piacon

1221 Bp. Játék u.1-3.

 

LÁTOGASSA MEG A WEBÁRUHÁZUNKAT A www.katafitoteka.hu WEBOLDALON!

 

 

„Az egészség olyan drága gyöngyszem, mely minden földi kincsek felett való.” (Pápai Páriz Ferenc 1649-1716)

„Medicus curat, natura sanat.” „Az orvos kezel, a természet gyógyít.”

Az Ezerjófű Egészségbolt Budafok központjában, a Játék utcai piac területén található.

Gyógynövények, gyógytermékek, bio és reformélelmiszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.

ízelítő boltunk kínálatából: gyógynövények, gyógyteák, teakeverékek, gyümölcsteák, gyógytermékek, bio és reformélelmiszerek, vegetáriánus készítmények, diétás készítmények (cukorbetegeknek, lisztérzékenyeknek, tejallergiásoknak) kozmetikumok, illóolajok, ismeretterjesztő könyvek.

A legősibb idők óta ismert gyógynövények napjainkban is széleskörűen alkalmazhatók egészség megőrzésére, betegségek megelőzésére, enyhébb esetekben betegségek gyógyítására, máskor orvosi terápia kiegészítéseként, támogatva a hagyományos terápiát . Boltunkban szakképzett eladó segíti a vevőket panaszuknak megfelelő gyógynövény vagy gyógynövény alapú gyógytermék kiválasztásában, és tájékoztatást ad azok elkészítési és alkalmazási módjáról. Felhívja a figyelmet az öngyógyítás korlátaira, és súlyos esetekben az orvosi konzultáció és terápia szükségességére.

Tudatosítani szeretnénk vásárlóinkban, hogy a helytelen táplálkozás a legkülönbözőbb betegségek okozója, és tudatos táplálkozással, az évtizedek alatt berögzült rossz szokások fokozatos megváltoztatásával nagyon sokat tehetnek egészségükért. Boltunkban megtalálható vegyszermentes termesztésből származó, nem génmanipulált alapanyagokból, adalékanyagok felhasználása nélkül készült termékek segítik a legtöbb civilizációs betegség megelőzésében (allergia, fejfájás, székrekedés).

Pontgyűjtő akció! Folyamatosan bővülő választék! Kellemes környezet, kedvezményes árak!

Az Ezerjófű Egészségbolt a TrendaVit Egészségbolt Hálózat társult partnere, havonta 30-40 népszerű terméket kínál kedvezményes áron.

Megközelíthető a 3, 14, 114, 150, 250, 58-as autóbuszokkal, valamint a 47-es villamossal. A gépkocsival érkezőknek kényelmes parkolási lehetőség.

Nyitvatartás: kedd, szerda, péntek: 8-16.30,

csütörtök: 8-15, szombat: 7.30-12.30

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!